Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ : Νίκη της Βέροιας 1-0 την Σπάρτη

Νίκη της Βέροιας 1-0 την Σπάρτη με κεφαλιά του Ρούνει στο 75'Την πρώτη νίκη στην έδρα της πέτυχε σήμερα κερδίζοντας την ομάδα της Σπάρτης με 1-0 χάρις στο γκολ με κεφαλιά του Ρούνει  ύστερα από ωραία σέντρα απο κοντά του Ουνγιανλίδη. 

Η εμφάνιση της Βέροιας σίγουρα ήταν καλύτερη από τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕ Καραισκάκη από την οποία μάλιστα ηττήθηκε με 0-2 . Καταρχήν σήμερα οι παίκτες ήταν ποιο μαχητικοί , έτρεξαν περισσότερο , είχαν αρκετές τελικές προς την αντίπαλη εστία, αλλά θα πρέπει να πούμε οτι και η Σπάρτη ήταν σήμερα μία μέτρια ομάδα, αφού σε όλο τον αγώνα απείλησε μία φορά σοβαρά την εστία της Βέροιας στο 38' του α' ημιχρόνου όταν μία σέντρα σούτ του Μπαρέττα η μπάλα βρήκε την ρίζα της αριστερούς δοκού του Γιαγκιόζη αφού πήρε μία περίεργη τροχιά και τελικά απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. 
Γενικά έγινε ένα μέτριο παιχνίδι και αυτό οφείλεται και στον βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών. 
Η Βέροια από την αρχή θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αν δεν έκανε την εκπληκτική εκτίναξη ο Γιακουμής σε κεφαλιά του Μπλέτσα αλλά στην συνέχεια υποδείχθηκε κακώς οφσάιτ.
Όμως η ομάδα της Σπάρτης μετά από την χαμένη ευκαιρία της Βέροιας  άρχισε να ελέγχει καλύτερα το παιχνίδι , να φθάνει ποιο εύκολα στην περιοχή της Βέροιας όχι  όμως επικίνδυνα για την εστία του Γιαγκιόζη. 
Μία καλή ευκαιρία ακόμη για την Βέροια χάθηκε στο 23' λεπτό όταν από φάουλ του Μπαστιάνου προ του Σουλιώτη που ήταν έτοιμος να στείλε την μπάλα στα δίκτυα της Σπάρτης  ο Μάγκας πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας  του Γιακουμή και απέφυγε το αυτογκόλ. Πάλι ο Μπαστιάνος στο 23' λεπτό που ήταν ο καλύτερος και πιο επικίνδυνος παίκτης έπιασε δυνατό συρτό  σουτ που πέρασε λίγο άουτ . Στο 60' λεπτό ο Δόρης ήταν αυτός που απέφυγε 2-3 αντιπάλους αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Γιασκουμή. 
Στην συνέχεια στο 71' λεπτό και πάλι από φάουλ του Μπαστιάνου δύσκολα απέκρουσε στο αριστερό "παραθυράκι" ο Γιακουμής. 
Και στο 75' λεπτό είχαμε το γκολ για την Βέροια 'όταν από αριστερά ο Ουνγιαλίδης έκανε την σέντρα και από κοντά με κεφαλιά ο Ρούνει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Σπάρτης γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ .
Βαθμολογική ανάσα η νίκη αλλά και αναπτέρωση του ηθικού 
Μπορεί η νίκη να ήταν πολύ καθοριστική και μάλιστα επί της Σπάρτης  μετά τις δύο εντός έδρας νίκες , αλλά οι νεαροί άσσοι της Βέροιας πήραν "επάνω τους" και φυσικά η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτεροι. Όπως είπαμε και την αρχή η ομάδα λειτούργησε καλύτερα σήμερα σε όλες τις γραμμές της και γι' αυτό εκτός που δεν δέχθηκε πέτυχε την πρώτη νίκη στο γήπεδο της , που ανοίγει νέες προοπτικές για το μέλλον.  
Οι λίγοι και πάλι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν τους παίκτες τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και μετά την λήξη του.
Συνθέσεις 
 Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Βάλις, Ουνγιαλίδης (88’ Μεξής), Δόρης, Μπλέτσας, Λάσκαρης (86’ Γιαμόα), Ρούνει Βανκεβάι, Λίταινας (68’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος. 
Σπάρτη (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Βοσνακίδης (84’ Φουρτάδο), Μάγκας, Ζουλιώτης, Νιάρος, Παναγιώτου (46’ Μπέλης), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ράντι (73’ Γουόρντεν), Μπαρέττας, Ράνος.
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς) 
Βοηθοί: Στεφούλης (Γρεβενών), Μωυσιάδης (Γρεβενών).


laos-epea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΜΑΘΙΑ : Σοβαρό τροχαίο στην Ημαθία - Νταλίκα συγκρούστηκε με φορτηγάκι

Νταλίκα με οδηγό άντρα σκοπιανής καταγωγής, ξέφυγε από την πορεία της και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.

Ημαθία : Χειροπέδες σε δύο άνδρες για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά κάνναβη, καθώς και εργαλεία καλλιέργειας, ξήρανσης και συσκευασίας κάνναβης

Αθλητισμός : Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: Δώσε πάσα στην αγάπη

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας στις χαρούμενες μέρες που πλησιάζουν δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας για τις ανάγκες   για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ" διάφορα παιχνίδια κ.α  Αναλυτικά η ανακοίνωση