Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΗΜΑΘΙΑ : Κλοπή κινητών τηλεφώνων σε Βέροια και Νάουσα. Σύλληψη 57χρονου στην Αλεξάνδρεια με πιστόλι κρότου

Κλοπή κινητών τηλεφώνων σε Βέροια και Νάουσα. Σύλληψη 57χρονου στην Αλεξάνδρεια με πιστόλι κρότουΜε ένα πιστόλι κρότου στην κατοχή του συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή της Αλεξάνδρειας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας ένας 57χρονος. Το όπλο (φωτογραφία) κατασχέθηκε.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο αφαίρεσε μέσα σε κατάστημα από την κατοχή 51χρονου ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου, ο οποίος στις 17 Νοεμβρίου αφαίρεσε μέσα σε κατάστημα ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 41χρονης, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.
Τέλος, συνελήφθη στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας ένας 30χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 34 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΜΑΘΙΑ : Σοβαρό τροχαίο στην Ημαθία - Νταλίκα συγκρούστηκε με φορτηγάκι

Νταλίκα με οδηγό άντρα σκοπιανής καταγωγής, ξέφυγε από την πορεία της και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.

Ημαθία : Χειροπέδες σε δύο άνδρες για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά κάνναβη, καθώς και εργαλεία καλλιέργειας, ξήρανσης και συσκευασίας κάνναβης

Αθλητισμός : Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: Δώσε πάσα στην αγάπη

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας στις χαρούμενες μέρες που πλησιάζουν δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας για τις ανάγκες   για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ" διάφορα παιχνίδια κ.α  Αναλυτικά η ανακοίνωση