Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νάουσα : Συνεδρίαση σε ατμόσφαιρα γιορτής...

Συνεδρίαση σε ατμόσφαιρα γιορτής, αλλά και με... κροκοδείλια δάκρυα!Σχεδόν γιορτινή η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας την Τετάρτη, με ευχές στον δήμαρχο και τον συνονόματό του δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κουτσογιάννη για την ονομαστική τους γιορτή, αλλά και στον νέο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μάμαλη (ανέλαβε στη θέση του Δημήτρη Σέπκα).
Ωστόσο, στο θέμα των τουαλετών του πολυχώρου πολιτισμού Χρήστος Λαναράς (Βέτλανς) διακρίναμε μια... αχτίδα επιθετικότητας μεταξύ τέως και νυν δημάρχου. Για παραβίαση χρηματοδότησης έργου του ΕΣΠΑ έκανε λόγο ο κ. Καραμπατζός, αναφερόμενος στο κυλικείο της αρχικής μελέτης του έργου που μετατράπηκε σε χώρο μαζικής εστίασης από τη σημερινή διοίκηση μετά τη μίσθωση σε ιδιώτη. «Δεν θέλω να τραβιέμαι κατηγορούμενος. Αν πέσουν πρόστιμα στον δήμο θα είναι δυστύχημα...» σχολίασε ο  τέως δήμαρχος.


Απαντώντας ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης τόνισε πως ο ίδιος ο κ. Καραμπατζός είναι που προκάλεσε τα προβλήματα, αφού την καταγγελία την έκανε ο κ. Τζώρτζης της παράταξής του, όπως είπε. «Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα. Είναι έωλη η παρέμβασή σας. Όπως κατέπεσε η προσπάθειά σας για τα Έρια, έτσι θα καταπέσει και για τη Βέτλανς» σχολίασε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι ο δήμος επιδιώκει να έχει έσοδα από την αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων. «Ήταν σημαντικότατο το όφελος για τον δήμο εδώ και έναν χρόνο. Η νομοθεσία τηρείται απαρέγκλιτα. Το βαρίδι που είχατε εσείς, εμείς το κάναμε έσοδο…» υπογράμμισε ο κ. Κουτσογιάννης, σχολιάζοντας ότι ακόμη και τα εικαστικά εργαστήρια που μεταφέρθηκαν στον χώρο έγιναν χωρίς εξοπλισμό και υποδομές, κάτι που γίνεται τώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΜΑΘΙΑ : Σοβαρό τροχαίο στην Ημαθία - Νταλίκα συγκρούστηκε με φορτηγάκι

Νταλίκα με οδηγό άντρα σκοπιανής καταγωγής, ξέφυγε από την πορεία της και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.

Ημαθία : Χειροπέδες σε δύο άνδρες για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά κάνναβη, καθώς και εργαλεία καλλιέργειας, ξήρανσης και συσκευασίας κάνναβης

Αθλητισμός : Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: Δώσε πάσα στην αγάπη

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας στις χαρούμενες μέρες που πλησιάζουν δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας για τις ανάγκες   για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ" διάφορα παιχνίδια κ.α  Αναλυτικά η ανακοίνωση