Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ημαθία : Συνελήφθη 67χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 67χρονος Έλληνας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 67χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο κοντά στο αγρόκτημα του, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση μία αυτοσχέδια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 950 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Επίσης σε δύσβατη θαμνώδη έκταση διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 100 γραμμαρίων, καθώς και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 520 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΗΜΑΘΙΑ : Σοβαρό τροχαίο στην Ημαθία - Νταλίκα συγκρούστηκε με φορτηγάκι

Νταλίκα με οδηγό άντρα σκοπιανής καταγωγής, ξέφυγε από την πορεία της και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.

Ημαθία : Χειροπέδες σε δύο άνδρες για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά κάνναβη, καθώς και εργαλεία καλλιέργειας, ξήρανσης και συσκευασίας κάνναβης

Αθλητισμός : Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: Δώσε πάσα στην αγάπη

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας στις χαρούμενες μέρες που πλησιάζουν δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας για τις ανάγκες   για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ" διάφορα παιχνίδια κ.α  Αναλυτικά η ανακοίνωση